Clubhouse

    

Clubhouse
 
Keeping with the course architect’s concept of using existing natural elements of the land, Japanese architect Toru Kosumi created the SWGC Clubhouse as an extension of the course itself. The results are comfortable surrounds where simplicity is the hallmark of the interior appointment, with added touches of Japan… quiet ponds, serene walled gardens, wooden panels and warm subtle tones.
The two-level clubhouse with a floor area of 2,100 square meters features a reception area, a main dining room commanding a panoramic view of the golf course, a cozy club lounge, private function rooms, patio, magnificent lockers, Japanese bath facilities and a golf shop.

Copyright  Shanghai West Golf Club
No.128 Long Xing road,Zhouzhuang town,Kunshan city,Jiangsu China   PostCode:215325